dinsdag 12 maart 2019

Actueel

  Zoek in Dordtcentraal
  Savemoney es Price In Amazon Skechers The Cali Best

  Actueel

  2 reactiesvr 23 nov 2018

  DORDRECHT – De ouderenbonden KBO, PCOB en de Dordtse Seniorenbond hebben, samen met woonzorgcentrum De Merwelanden, bij de gemeente aan de bel getrokken over de halvering van het aantal busritten die er aan zit te komen op de Staart. Vanmorgen boden ze verkeerswethouder Rik van der Linden een petitie aan die door vijfhonderd mensen is ondertekend. (Foto: Thymen Stolk)

  In de nieuwe dienstregeling van Qbuzz rijdt lijn 4 vanaf 9 december niet meer vier keer, maar twee keer per uur over de Staart, een wijk waar een kwart van de bewoners ouder is dan 65 jaar. Het is iets waar de ouderenbonden zich zorgen om maken. “Na het verdwijnen van pinautomaten en het aangekondigde vertrek van de huisartsen (Van der Ven en Verhagen, red.) is dit het zoveelste wat de Staart gaat kwijtraken”, zegt voorzitter Hans de Goeij van KBO. “Op deze manier komt de wijk aan de achterste mem te hangen. Dit is niet goed voor de participatie van ouderen.”

  Signaal

  Aan het verdwijnen van pinautomaten en huisartsen kan de gemeente niet veel doen. Op het openbaar vervoer kan zij wel enige invloed uitoefenen. De Goeij: “De provincie is de belangrijkste speler in dit verhaal, maar ook de gemeente kan hier een rol in spelen. Het zal niet volgende week opgelost zijn, maar de wethouder heeft aangegeven dat vijfhonderd handtekeningen een duidelijk signaal afgeven. Over drie maanden gaan wij met hem rond de tafel zitten om er verder over te praten.”

   

  Skechers es Cali Amazon Price Best In The Savemoney 00qdSwr

  2 reacties op “Ouderbonden slaan alarm over busvervoer op de Staart”

  1. […] DORDRECHT – De ouderenbonden KBO, PCOB en de Dordtse Seniorenbond hebben, samen met woonzorgcentrum De Merwelanden, bij de gemeente aan de bel getrokken over de halvering van het aantal busritten die er aan zit te komen op de Staart. Vanmorgen boden ze verkeerswethouder Rik van der Linden een petitie aan die door vijfhonderd mensen is ondertekend. Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/ouderbonden-slaan-alarm-busvervoer-op-staart/&nbspCoq Lux Brekelmans Sportif Basket Schoenen f o V Wit Le 76qFnwHxF; […]

  2. Fons Folkert Bothof schreef:

   Storm in een glas water. De wijk Staart blijft gewoon een kwartier dienst houden. Alleen de bewoners van wijk Merwedepolder met een paar bushaltes o.a. bejaardencentrum De Merwelanden ieder half uur . Dit is gewoon acceptabel. Als de in het Centrum De Merwelanden zit heb je toch tijd genoeg . Wat wordt alles toch weer opgeblazen door foutieve informatie. Misschien moeten de ouderenbonden eens in de andere Drechtsteden kijken en niet aan zichzelf denken

  Geef een reactie

  Je moet Prijzen Lage Schoenen By Tegen Prelved Tweedehands Ara Jenny RwIXqaEIinloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

  Lunchpraat nieuwsbrief

  Schrijf je in en ontvang dagelijks (m.u.v. zondag) onze nieuwsbrief. Door Lunchpraat blijf je op de hoogte van al het laatste nieuws uit je eigen regio!

  (Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt.)Schoenen Design Klijsen Bartoszek Retail Bartoszek Design Ux8wXX

  Stelling van de week

  Het college roept Dordtenaren op verkeersonveilige locaties te melden.

  es Price In Savemoney Skechers Cali Best Amazon The

  06mrtColumn “Stuurman aan wal” Of het gaat...
  Skechers es The Amazon Savemoney Cali Best In Price
  • Geen krant ontvangen?
  • Tip de redactie
  Skechers es Cali Amazon Price Best In The Savemoney 00qdSwr Skechers es Cali Amazon Price Best In The Savemoney 00qdSwr

  Inloggen DordtCentraal

  Inloggen

  Cali In Amazon es The Price Skechers Savemoney Best